Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Belials Inferno ble innkjøpt!

Jammen klarte jeg det igjen!

Da jeg debuterte skjønnlitterært høsten 2016 med romanen Isilds Vrede ble denne påmeldt til Kulturrådets innkjøpsordning for ny, norsk skjønnlitteratur. Om man passerer kravene til kvalitet som stilles for å bli innkjøpt, vil boken bli innkjøpt i et visst antall eksemplarer og dermed bli distribuert til samtlige biblioteker i kongeriket. Med andre ord: Dette er den viktigste utmerkelsen man kan få som forfatter, for det betyr at man har skapt et godt produkt, et produkt som ønskes velkommen og som ønskes lest. Ordningen er særdeles viktig for forfattere som er utgitt på små forlag, ettersom disse mangler så å si alle markedsfordelene som de store forlagene har.

belials inferno

Min siste roman, Belials Inferno, er som Isilds Vrede en fantasyroman som spiller på norrøn mytologi og norsk folketro. I tillegg er disse universene utvidet og beriket med andre entiteter, og det ligger naturligvis flere budskap på mange plan i bøkene. Belials Inferno sikter mot en litt eldre primær målgruppe (såkalt Young Adults 13+) enn Isilds Vrede (10-12). Likevel møter vi de samme protagonistene i begge bøker, selv om de er blitt noe eldre i den frittstående oppfølgeren, Belials Inferno.

 

Stor, riktig stor var gleden for meg som forfatter da det viste seg at Kulturrådet vendte tommelen opp og også ville ha Belials Inferno oppkjøpt og sendt til bibliotekene. Jeg klarte det, igjen, også med det som omtales som den vanskelige andreboken. Ja, den var vanskelig, men det var også debutboken. Oppskriften på begge er enkel: Mye research, massivt med fantasi, enormt med tid, og ekstremt mye blodslit.

 

Takk til alle som har kjøpt boken, takk til alle som kom på signeringer, takk til alle som leser fantasy, uavhengig av alder!

Forfatteren ønsker alle en riktig god jul og en god jol! Det blir det i alle fall for meg!

Til alle mine skrivende venner: Stå på, ikke gi dere! Husk at alt bare kan bli bedre!

 

ps: Her finner du boken!

lest 2 802 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
eldste
nyeste mest stemt på
Inline Feedbacks
View all comments

[…] andre og siste boken min, Belials Inferno, ble som kjent også innkjøpt av Kulturrådet. Det betyr at den blir gjort tilgjengelig i bibliotekene, både som papirbok og som e-bok. For meg […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL