Som forfatter må du regne med å bruke mye tid og krefter på promotering, og da er det kjekt å vite om noen praktisk steder hvor du kan få god bistand, både gratis og betalt!

 

Fotografier

Du kommer ikke utenom virkelig gode fotografier i meget god oppløsning. De beste koster, men det trenger ikke koste skjorten. Selv bruker jeg Dreamstime. Her kan du søke blant ekstreme mengder fantastiske bilder og illustrasjoner: 

En god, gratis tjeneste er Pixabay, men her er utvalget noe begrenset.

 

QR-kode

En kode som inneholder skjulte budksap, som regel lenker. Det finnes drøssevis av tilbydere av QR-koder, men som regel må du betale for koder i god oppløsning. Her, derimot, finner du en slik gratis tjeneste! QR Code generator er per mai 2017 gratis.

 

Nettsted

Jeg har brukt mange norske webhotell gjennom årene, men min favoritt er og blir norske Pro ISP. Ekstremt god kvalitet og lavt priset!

 

WordPress

Jeg bruker wordpress som motor for dette nettstedet. Temaet, altså selve designet som du ser kommer fra ThemeForest, de aller beste WordPress-temaene. Disse koster noen kroner, men tro meg: det er det verdt, fremfor å styre med noe som til slutt ikke lenger blir oppdatert og dermed sårbart for angrep.