Hvem Skrivehula er

Nettstedsadressen er: https://www.skrivehula.no

Hvilke personopplysninger samles inn og hvorfor samles de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Data på kontaktskjemaer sendes ukryptert som epostdata til en bestemt mottageradresse (Skrivehulas eier) – ettersom det er meg du sender informasjonen til.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Det er ikke og vil ikke være anledning for andre å opprette noen konto hos Skrivehula.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Et eksempel på det kan være annonser fra Google.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Skrivehula deler ikke disse med noen. Skrivehula har derimot ikke noe ansvar for hva andre måtte finn på å dele/plagiere/kopiere fra Skrivehula til andre steder.

Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg?

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Skrivehula har ingen åpning for at brukere kan registrere seg her, og kommer heller aldri til å få det.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene Skrivehula har om deg. Dette omfatter all data du har gitt Skrivehula. Du kan også be om at alle personopplysninger om deg slettes. Dette omfatter ikke opplysninger som er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor sendes opplysninger om deg?

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Dette gjøres via de eksterne tjenestene Akismet og Disqus, som på sin side kan sjekke opplysningene mot Facebook, Google eller annen valideringstjeneste.

 

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Skrivehula her.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Skrivehula er sikret med https.

Våre rutiner for datalekkasjer

Skrivehula er beskyttet av brannmur og ulike hemmelige sikkerhetsmekanismer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Om du kommenterer og valideres mot Disqus, Google eller Facebook, er det disse tjenestene som validerer deg og lar deg få kommentere som deg. Akismet sjekker om du er en robot eller et menneske, mens ulike tjenester sjekker om du forsøker å gjøre datainnbrudd.

Google Analytics lagrer trafikkdata fra alle besøkende for å kunne generere logger. Serverhotellet lagrer også data om webtrafikken. Google Ads kan vise googleannonser som er tilpasset din adferd og dine interesser på Skrivehula som på alle andre steder.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Falske brukere og/eller profiler fra tvilsomme land forhindres adkomst til Skrivehula.