Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hvordan finne Belials Inferno?

Jeg er utgitt på et lite forlag, og da er det slik at det absolutt ikke er noen selvfølge at du finner bøkene mine hos alle bokhandlere. MEN – alle bokhandlere har plikt til å bestille dem om du vil ha dem, ELLER du kan gjøre det direkte på nett, selv! Da kan du velge å enten hente dem hos en lokal bokhandler eller få dem tilsendt. Her har jeg samlet en rekke lenker til hvor du kan finne bøkene mine, (Belials Inferno og Isilds Vrede) både papirbøker og e-bøker!

 

PS: Trykk her om du har lyst til å lese starten med en gang!

 

 Ps: Debutboken min, Isilds Vrede, er nå å finne sterkt nedsatt i pris, både som papirbok og som e-bok! 

Det er mye lettere å få tak i boken enn å finne en mammut! Originalfoto: Stefan Keller, Pixabay.

Ark

Tanum

Norli

 

Adlibris

Bokklubben

Amazon

Bestselgerklubben

Krimklubben

Bokkilden

Haugen Bok

Bokklubben Energica

ebok.no

Direkte fra forlaget

CDon.com

Bokeksperten.no

Hobbyklubben

Barnas egen bokverden

Fri Bokhandel

 

 

Outland

 

lest 1 721 ganger

del på

5
Gi en tilbakemelding

avatar
5 Kommentartråder
0 Svar på tråder
0 Følgere
 
Kommentar med flest reaksjoner
Heteste kommentartråd
0 Kommentarforfatter
Tampen brenner | SkrivehulaInn i bibliotekene | SkrivehulaBoken selges fortsatt | Isilds VredeBelials Inferno ble innkjøpt! | SkrivehulaSå lett er det å finne boken! | Belials Inferno Nylige kommentarforfattere

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Abonner  
nyeste eldste mest stemt på
Gi beskjed om
trackback

[…] Hvordan finne Belials Inferno? […]

trackback

[…] ps: Her finner du boken! […]

trackback

[…] Forlaget jeg utgir på, Liv Forlag, rekker ikke ut til alle bokhandlere, dessverre. Kun et lite fåtall. MEN, det er fullt mulig å få tak i bøkene mine både på papir og som ebøker direkte fra nettet. Det er bare å se på den store oversikten jeg har publisert på forfatterbloggen min, Skrivehula. Her kan du finne og kjøpte Isilds Vrede og Belials Inferno. […]

trackback

[…] Om du fremdeles skulle vurdere å kjøpe den, gjør du det fort over nettet fra alle nettbokhandlene, her! […]

trackback

[…] to første bøkene er uansett å finne i samtlige biblioteker, og bøkene har en fin omsetning. Man kan også finne dem hos samtlige bokhandlere, selv om det kun er en mikroskopisk andel av dem som har bøkene stående fysisk hos seg. Men […]

Comodo SSL