Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Inn i bibliotekene

I morgen, niende mars 2018, er dagen hvor Belials Inferno rusler inn i de tusen bibliotek.

Den andre og siste boken min, Belials Inferno, ble som kjent også innkjøpt av Kulturrådet. Det betyr at den blir gjort tilgjengelig i bibliotekene, både som papirbok og som e-bok. For meg som forfatter er det en absolutt glede og ære. En glede, fordi det betyr at langt flere får anledning til å bli kjent med boken og forfatterskapet mitt. I tillegg får den treffe den første boken min, Isilds Vrede, som allerede har bodd hos bibliotekene en stund.

 

Det er en ære, fordi Kulturrådets vurderingsutvalg har lest og konkludert med at bøkene mine holder god litterær kvalitet. Om det er ett sted det finnes virkelig skolerte og kompetente rådsmedlemmer, så er det i Kulturrådet. Det er nemlig langt fra alle titler som blir funnet verdig til å bli innkjøpt.

Boken kom ut sent i oktober 2017, og den ble godt mottatt av leserne. Dette var også aller første gang jeg fikk en anmeldelse i en avis, nemlig Hamar Arbeiderblad. I tillegg ble jeg intervjuet på NRK Radio! Det er også en ære.

Dessverre har nok ikke boken nådd ut i det ganske land tidligere, ettersom bokhandlene på ingen måte har bestilt opp bøker og markedsført den til publikum, dog med tre virkelig hederlige unntak:

Ark på Vestby har aktivt solgt mange bøker! Det samme har Tynset Bokhandel og Notabene Tynset. På alle disse tre fikk jeg også signere. Det er jeg svært glad for.

Men nå er det ingen krefter som er i stand til å begrense at boken blir spredt over hele landet, for den niende mars er dagen hvor den inntar samtlige bibliotek over hele kongeriket. Det betyr at det blir solgt enda færre eksemplarer, men likevel er det en ære og en glede for meg som forfatter, for nå når jeg ut til enda flere lesere.

Takk til alle dere som har kjøpt bøkene mine, og takk til alle dere som låner dem, enten som fysisk bok eller som e-bok!

Om du fremdeles skulle vurdere å kjøpe den, gjør du det fort over nettet fra alle nettbokhandlene, her!

 

lest 2 483 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
eldste
nyeste mest stemt på
Inline Feedbacks
View all comments

[…] to første bøkene er uansett å finne i samtlige biblioteker, og bøkene har en fin omsetning. Man kan også finne dem hos samtlige bokhandlere, selv om det kun […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL