Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hels Nidinger kommer!

Til høsten er det duket for lanseringen av den tredje boken om halvingene Trym og Frida, da Hels Nidinger ser dagens lys! Vi følger våre to unge helter videre i et mytisk univers som har hentet inspirasjon fra norrøn mytologi og norsk folketro.

Hels Nidinger er min tredje bok (fantasy) hvor vi atter en gang blir konfrontert med noe svært ubehagelig i det fiktive Lyngset. Boken er frittstående, men er en fortsettelse fra Belials Inferno (2017) og Isilds Vrede (2016 – min debutbok).

 

I denne boken får vi et gledelig gjensyn med hulderen Elise! De som leste Isilds Vrede ble nærmere kjent med henne, og svært mange gav uttrykk for at de likte henne så godt. Det gjorde også jeg, men det fantes dessverre ingen plass til henne i Belials Inferno. Men nå kommer hun tilbake, og flere til!  Dessverre viser det seg snart at våre to unge helter igjen havner i senter for svært alvorlige hendelser. Denne gangen er det ikke Yggdrasil som står på spill, det er heller ingen tidsmanipulasjon med i bildet, men i stedet et iskaldt gufs fra dypet av Helheimen … Hels Nidinger har funnet en vei tilbake, og dermed står alt på spill!

Hels Nidinger er en forrykende og spennende fortelling. Du vil få vansker med å legge den fra deg, og du vil nok måtte huske på å trekke pusten underveis!

Jeg vet ennå ikke når boken vil bli utgitt , men det vil skje på høsten 2018. (Alt redaksjonelt arbeid med manus er ferdig). Som mine to forutgående bøker, vil også denne boken bli utgitt av Forlagshuset i Vestfold, Liv Forlag.

Teaser fra boken og mer informasjon vil naturligvis komme etter hvert. Også denne boken vil få sin egen hjemmeside. Denne er knapt påbegynt, og den finner du naturligvis på www.helsnidinger.no.

Når høsten opprinner håper jeg å få både tid og anledning til å dra rundt og signere.

Hovedmålgruppen for denne boken er den samme som for Belials Inferno: Lesere fra 13 + , men fantasy har som kjent ingen øvre eller nedre aldersgrense, men Hels Nidinger er, som Belials Inferno, langt mørkere og mer urovekkende enn Isilds Vrede.

Det KAN naturligvis hende at det dukker opp noen konkurranser hvor du kan vinne boken. Om du er anmelder, er det bare å ta kontakt, så skal jeg sørge for at forlaget sender deg en bok når den foreligger. Om du er en anmelder som vil være før alle andre, er det også en mulig og ørliten sjanse for at du kan få tilsendt ferdig språkvasket fil (PDF), før boken er produsert ferdig og levert distribusjonen. Denne muligheten er naturligvis sterkt begrenset.

Jeg er blitt medlem i NBU.

Hels Nidinger vil, som de to forutgående bøkene, bli utgitt både som papirbok (Hardcover) og som e-bok. Papirboken vil nok være nærmere 400 sider. PS: Det er også laget en ganske så heftig -og rettferdig- promovideo for Hels Nidinger på Youtube.

Jeg gleder meg like mye til denne boken blir utgitt som jeg gledet meg til lanseringen av debutboken Isilds Vrede og den heftige oppfølgeren Belials Inferno. Hels Nidinger er resultatet av meget hardt arbeid over svært lang tid. Jeg håper naturligvis at boken får den oppmerksomheten den fortjener, som hele trilogien faktisk fortjener, men det er uhyre vanskelig å vinne frem i kampen om å synes hos bokhandlere og i media.

Det er ofte en ensom kamp for en forfatter å kjempe om oppmerksomhet. Nå har jeg imidlertid forhåpentligvis fått noen sterke og hjelpende tentakler med i forfatterskapet mitt, etter at jeg er blitt medlem i både Forfatterforbundet og NBU – Norsk Barne- og Ungdomsbok-forfattere.

Inntil videre: Vi ses snart igjen!

lest 2 612 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL