Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Taushet er gull

Av Posted on 0 Ingen tagger 0

Jeg har alltid vært åpen og ærlig med alle intensjoner og alle meninger her på den personlige forfatter- og bokbloggen min, og det kommer jeg fortsatt til å være. Men nå med én liten ekstra hemmelig dimensjon.

I det siste har det vært taust fra undertegnede en stund. Det skyldes ikke at årene er dratt inn og seilasen utfor midgards kant har startet. Ikke helt, ikke ennå. Årsaken til tausheten skyldes ganske enkelt at det har vært ekstremt gruoppvekkende mye å gjøre. Her skorter det nemlig ikke på prosjekter og gjennomføringsvilje. Det eneste som bremser er det man aldri kan få nok av, og den som farer forbi før man har rukket å gripe tak i den; den mest flyktige gespensten av dem alle: tiden. Jeg har simpelthen ikke nok tid, og det begynner å merkes godt på kroppen.

<a href="https://pixabay.com/photos/candle-book-old-light-library-1646765/">Image</a> by <a href="https://pixabay.com/users/Predra6_Photos-2182361/">Predra6_Photos</a> on Pixabay

Når man er en ordgyter er man flink til å dele både dette og hint. Det ligger på en måte i sakens natur. Imidlertid har jeg kommet til den konlusjonen at jeg for tiden velger å holde tilbake litt informasjon, informasjon om noe som kan bli spennende. Et mulig viktig skritt videre.

Gjennom årene har jeg lært meg at det er særdeles viktig å ha felt bamsen før man presenterer skinnet. Fallet blir ikke mindre smertefullt av den grunn, men det blir lettere å leve med. For i denne bransjen er det en selvfølge at man faller og brekker det meste i ny og ne. Men det som skiller en ordgyter som vil og en som bare prøver halvhjertet er at den som vil er i stand til å reise seg etter fallet og kjempe videre.

Så … får vi se. Kanskje det skjer noe spennende etter hvert. Mer enn det sier jeg ikke.

lest 3 344 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL