Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Min aller første forfatterselfievideo

Vi lever i en tid hvor ordet ikke kan stå alene. Så da får forfatteren også prøve så godt han kan å lage noen videoer om forfatterlivet, om kunsteriske mål og ambisjoner, om den konkrete virkeligheten, om det å skrive. Flere videoer kommer. Og jeg garanterer dønn ærlighet.

(Oppdatert, 25.09.2019): Og her finner du den andre videoen. Her snakker jeg litt om beveggrunnene for å bli forfatter, samt den reelle virkeligheten du kan møte som nyslått forfatter. Om du ønsker å forbli i illusjonen om heder og ære, anbefaler jeg deg IKKE å se denne videoen:

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL