Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vi ses på signering!

Noe av det morsomste som forfatter er å møte lesere – og potensielle lesere. Det er ikke alltid like lett å finne arenaer for dette, og i tillegg få det til å passe med den mest begrensede ressursen vi alle har: tid.

 

Nå er min andre bok ute, Belials Inferno, (trykk her for å lese starten!)en frittstående oppfølger til debutboken min, Isilds Vrede. Da debutboken min kom var jeg ute på to signeringsoppdrag. Denne gangen, med bok nummer to, skal jeg ut på hele tre signeringer.

photo: pixabay

 

Først ute er fjellbygda jeg vokste opp i, Tynset.

De 36 milene oppover er raskt unnagjort siden det ikke akkurat er første gangen jeg kjører denne veien, og det var også på Tynset jeg hadde mine to første signeringer på debutboken min i fjor, med et par ukers mellomrom på de to bokhandlerne.

I år kommer signeringene like etter hverandre. Den først planlagte signeringen finner sted på Tynset Bokhandel, lørdag 09. desember fra klokken 11:00. Da denne avtalen var i boks fikk jeg litt senere tilbud om å signere hos Notabene på Domus. Siden jeg ikke hadde noen andre tidsluker å ta av, måtte det da skje ved å bruke en feriedag slik at jeg kunne komme til dem og signere fredag 08, og da fra klokken 16:00. Det finnes ikke én eneste forfatter som sier nei til en signeringsmulighet.

Så timeplanen min blir da følgende på Tynset:

  • Fredag 08.12 klokken 16:00 – 19:00, Notabene, Domus.
  • Lørdag 09.12 klokken 11:00 – 15:00, Tynset Bokhandel

Slik ser coveret ut!

Nå kan man jo saktens spørre seg om dette er over-kannibaliserende, men jeg verken tror eller håper det. Det er snakk om forskjellige kunder som frekventerer disse stedene. I fjor hadde jeg den store gleden av å signere mange bøker på begge steder, og jeg håper det samme skjer også i år.

Min andre bok er vesentlig mer spennende, mye lengre, og ment for litt eldre lesere. Så får vi se. Jeg kan ikke gjøre annet enn å krysse fingre og håpe. Tross alt er denne boken, i enda større grad enn Isilds Vrede, befolket med en ganske sterk lokal koloritt.

Belials Inferno er skrevet med et bredt publikum i sikte, selv om den merkede målgruppen er lesere fra 12-16. Som jeg også sa i intervjuet med NRK Hedmark og Oppland: Jeg skriver bøker jeg ville ha lest selv, og jeg er ganske mye eldre enn målgruppen!

Lørdag 16. desember skal jeg for første gang få gleden av å signere på den lokale bokhandelen i Vestby, Ark, på Vestby Storsenter. Denne seansen starter fra klokken 11:00, og jeg er svært spent på hvordan det vil gå. Altså:

  • Lørdag 16.12 klokken 11:00 – 15:00, Ark, Vestby Storsenter

Uansett, når man sitter for å signere bøker: Det er ikke forbudt å komme innom og slå av en prat selv om man ikke skal kjøpe noe. Jeg er verdens verste selger og klarer ikke å prakke på noen noe likevel. Det eneste jeg kan tilby av ekstra goodies er et tøft bokmerke som følger med om du vil ha boken, enten til deg selv, eller som en gave, eller begge deler. Om du er en gammel bekjent som bare vil prate, om du ikke aner noe om verken meg eller bøkene mine, om du er nysgjerrig på ett eller annet – ikke nøl, jeg sitter der, og jeg biter absolutt ikke.

Helt til slutt: Ja, jeg garanterer at dette vil være en god julegave til alle fra 12-16, primært, og spesielt til de som liker å lese om sterke følelser, om fantasy og store dilemmaer, om mysteriene rundt fenomenet tid … og veldig, veldig mye mer!

Håper vi ses på signering!

 

lest 2 663 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
eldste
nyeste mest stemt på
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Vi ses på signering! […]

[…] mange bøker. Det samme har Tynset Bokhandel og Notabene Tynset. På alle disse tre fikk jeg også signere. Det er jeg svært glad […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL