Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Belials Inferno ser dagens lys!

Det er med den absolutt aller største glede og himmelropende jubel jeg nå kan slippe en katt ut av sekken og kunngjøre at oppfølgeren til Isilds Vrede er antatt! Det betyr at min bok nummer to vil bli utgitt, og det med tittelen Belials Inferno!

Akkurat som debutboken min, Isilds Vrede, vil Belials Inferno bli utgitt på Liv Forlag!

Nei, dette er ikke coveret på boken, det er bare en illustrasjon jeg har laget nå på et veldig tidlig stadium, og en illustrasjon som jeg bruker på bokens midlertidige nettside!

Belials Inferno er også en fantasyfortelling som bygger på norrøn mytologi og norsk folketro. I begge bøkene ligger det mange alvorlige budskap, men Belials Inferno er på ingen måte en kopi av Isilds Vrede.

I Belials Inferno møter vi flere av karakterene fra Isilds Vrede, og hovedpersonene er fremdeles Trym og Frida, men de har blitt eldre, og det har også skjedd ting i livene deres. En kveld blir Frida rett og slett borte. Det finnes ikke et eneste spor etter henne. Trym leter også desperat etter svar, samtidig som han begynner å se merkelige ting. Sakte men sikkert går det opp for ham at det kun kan være det umulige som har skjedd med Frida. Hun har forsvunnet i … tiden!

Og jeg lover at det blir verre. Det blir mye, mye verre!

Enhver som skriver vet at bok nummer to er mye vanskeligere enn den umulige nummer én. Enhver forfatter er nødt til å overgå seg selv i andreboken. Alt må være bedre. Alt må sitte bedre. Historien må være bedre. Språket må sitte helstøpt. Og uten å være for blyg (det har jeg vært alt for lenge) så tør jeg påstå at denne fortellingen er den beste jeg har skrevet. Jeg garanterer en spenningsutvikling som gjør at det blir umulig å legge den fra seg!

Den våkne og mytologisk interesserte leser har nok forlengst stusset over koblingen med en størrelse som Belial med Norrøn Mytologi og Norsk Folketro. Dette er vel to parallelle verdener? Ja, det er det. Men i denne fortellingen skjer noe uventet …!

Jeg har lyst til å fortelle så mye, mye mer, men går nok ikke. Fremdeles gjenstår mye redaksjonelt arbeid. Manuskriptet er antatt og kontrakt er signert, men en bok går aldri direkte fra tilstanden som manuskript til ferdig produkt rett over natten. Mengder med arbeid gjenstår både for forfatter og forlag, men jeg gleder meg, jeg gleder meg skikkelig!

Jeg lover naturligvis å komme tilbake når jeg vet mer om hvordan tidsplanene ser ut. Og du som leser kan bare begynne å glede deg! Jeg har naturligvis laget et eget nettsted til boken, men det er foreløpig kun i sin midlertidige utgave. Du finner nettstedet her.

ps: Nei, bildet til denne nyheten og bildet som vises på nettstedet er ikke bokens cover. Det er en del oseaner å krysse før jeg er kommet så langt i prosessen!

 

Vi ses!

 

 

Øko-fantasyen Isilds Vrede er tilgjengelig både hos forlaget og i bokhandlerne, som bok med stive permer, og også som e-bok. Boken passerte Kulturrådets strenge øyne og ble kjøpt inn til blibliotekene, så du kan også finne den der. Her kan du lese starten!

 

lest 4 688 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL