Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Konspiratorisk blikk på påskens biologi

Snart skal titusener kose seg i familieidyll til fjells, nippe til vin og lese om massemordere og etterforskere med personlige problemer som løser drapsgåtene. Men, de evner ikke å se påskens skumleste mysterium. For det er én skapning som har voldet, og fremdeles volder biologer, zoologer, filosofer og agnostikere betydelig bry. Vi snakker om intet ringere enn … (hold pusten) PÅSKEHAREN!

I den forbindelse har jeg foretatt en vitenskapelig og grundig gjennomgang av et eiendommelig fenomen knyttet nettopp til denne tiden av året, altså påsken. Som alle vet er jo dette tiden hvor en mystisk værhårbærende langøret spenstig liten akrobat spretter rundt i lyng og hager og etterlater seg svakt konvekse bestikkelsesobjekter av underlig herkomst.

 

Vi snakker selvfølgelig om en biologisk uhyrlighet, et vesen som skremmer livet av de aller minste, men som avstedkommer stor glede, skyhøyt blodsukker og utømmelig energi hos de noe større. Et vesen hvis nært beslektede venn ble forsøkt portrettert i Monty Pythons film «The Holy Grail», nemlig: «The Killer Rabbit of Caerbannog».

Illuminati – Harens Orden – omfavner mer enn du tør tro!

Dette uhyrlige vesenet deler skremmende mange fysiognome trekk med en skapning vi også kan støte på i våre skoger, om vi er riktig uheldig. Jeg snakker da om Haren. Lepus timidus.

 

Et urovekkende vesen med skarpe, lange tenner, klør som kan sprette krokodilleskinn, store øyne som ikke lar noe passere ubemerket, og ører så lange at et eksemplar av denne arten med tilholdssted for eksempel i Vestby med aller minste anstrengelse kan oppfatte selv den mest diskre fjert sluppet av en laktoseintolerant pungmus som gnager på en stjålet og overmoden ostebit ved garasjen til James Brandon i 23 Lockmore Street sydvest for Brisbane i Australia!

Så myteomspunnet og så mektig er denne naturens råeste predator at den til og med har fått flere religiøse kultuser, som for eksempel de lettere frenetiske gul- og oransjekledde skallede vegetarianerne som gjerne danser rundt i gatene, spiller sitar og lovpriser denne naturens særkomne og fullkomne mytiske skapningen med et hypnotisk og suggerende refreng som blant annet går slik: «Hare Krishna, Hare Rama, Hare Hare, Hare Krihsna»!

Men, det stopper ikke der! Nå nei. Den Store Haren er selve symbolet for den mystiske globale og altomfattende hemmelige organisasjonen Illuminati (Harens orden)! Javisst, du ser det til og med på Dollar-seddelen. Pyramiden med det lysende øyet, som av mange er selve ursymbolet for Illuminati, triangelet, er nemlig omslynget av det som i første omgang ser ut som et banner, et banner med påskriften «NOVUS ORDO SECLORUM» (latin: En ny verdensorden!) Og se på endene av banneret, det er ingen tøyfliker, nå nei: det er en stilistisk gjengivelse av ørene til en hare! Så mektig er Harens Orden, den vil ta over verden! Du kjenner ordtaket: «Ingen vet hvor haren hopper»? Nettopp. Dette var en advarsel fra våre forfedre, en advarsel som, ved hjelp av Harens Orden, har blitt omtolket dithen at vi alle er forledet til å underkjenne alvoret i dette historiske varselskriket.

Påskeharen er mest kjent for en biologisk vederstyggelighet. Den er umotvistelig et pattedyr. Intet galt med det. Men det blir verre. For dette er et pattedyr som flyr rundt og deponerer EGG. Egg som både kan være kunstnerisk malte, eller abnormt store, og hvis innhold er industrielt bearbeidet rørsukker, kakaopulver, gelatin og et deponi av kjente og ukjente E-stoffer! Før vi vet ordet av det vil avkommene våre bli forvandlet til skumle gulrotgnafsende zombier under Den Store Illuminati: Harens Orden! Kanskje målet er å legge hele befolkningen under det samme grusomme åket, kanskje målet er å få oss alle til å forlate ethvert kjøttmåltid og bli oransjekledde frenetiske vegetarianere med ville, flakkende øyne og underlig koreograferte dansetrinn mens legemene våre forgår av mangel på jern, B12 og en rekke andre mineraler og vitaminer! Alt dette mens landet gror igjen og beitedyrene jages utfor stup, slik at alt blir en eneste stor langøret grønn ørken!
Vi er allerede godt underveis, for det er ikke lenger noen som stiller spørsmål ved denne ekstremt multipliserende skapningens kontrabiologiske adferdsmønster og særdeles onde hensikter.

Det finnes bare en eneste orden av pattedyr som legger egg (kloakkdyr), og den mest kjente at de tre artene er det australske Nebbdyret – (Platypus – Ornithorhynchus anatinus). De to andre artene er maurpinnsvin. Du fikk det med deg? Altså: Ingen hare. Harens Orden er så mektig at Påskeharen er helt utelatt fra taksonomien! Tror du Linné døde av hjerneslag, eller var det selveste påskeharen eller Harens Orden som stod bak? Smak på begrepet «Harehjerte». Skjelver du? Det bør du gjøre. For nå er tiden her. Og snart dukker de opp, i millioner, med en djevelsk plan.

 

Du har antagelig lest den første påskekrimmen, der vet alle hvem som var morderen. Så nå er det bare å sørge for å forskanse hyttedøren godt mens du kryper i skjul bak permene og søker trøst i kriminalfortellingens verden mens monstrene hopper og verper utenfor!

 

lest 3 627 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL