Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nytt design!

Etter svært mange år i samme drakt har nå bloggen min fått helt nytt utseende. Minimalistisk, men samtidig med masse funksjonalitet. Og denne gangen fungerer den utmerket på absolutt alle dingser. Skrivehulen min er altså blitt såkalt responsiv.

Det kan hende at noen av de eldre artiklene kan fremstå i noe underlig drakt, det skyldes at en del endre innhold var basert på en helt annen presentasjonsløsning. Men det skal gå seg til.

Som forfatter er det ekstremt viktig å fremstå som om man følger med i tiden. Og det gjør jeg jo. Det er derfor jeg har investert litt penger og grusomt mye tid på denne eksteriørmessige forbedringen av Skrivehula.

Jeg vil fortsette å publisere artikler som er av interesse for både boklesere, skrivere og forfattere, samtidig som jeg langsomt også inkluderer et metaperspektiv med kategorien «Forfatterliv«. Her vil jeg dele gleder og frustrasjoner og virkelighetsbeskrivelser fra en som omsider har lykkes med å nå livsmålet om å bli forfatter. Det er godt og vondt, på en og samme gang.

Så – jeg håper du som besøkende ser med tilgivende øyne på eventuelle underlige formateringer, dette er som sagt noe som blir rettet underveis mens jeg får igjen pusten. Men det viktigste er her og det er uforandret – innholdet.

Med hilsen,

John Olav Oldertrøen

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL