Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Litt teknisk …

Visualisering av tenkt utvikling av et sort hull. Copyright: Cern.

Dette er en oppdatering som overhodet ikke har noe med litteratur å gjøre. Skjønt, vel, bildet du ser knyttet til denne meldingen er en teoretisk manipulasjon av et mulig sort hull som blir dannet i Cern. Du vet, eksperimentene med den gigantiske LHC (Large Hadron Collider) hvor man prøver å finne nøkkelen til selve altets opprinnelse. For å få til dette er man avhengig av viten, teorier, maskineri og eksperimenter.

Det er også Skrivehula.no. Jeg har nylig foretatt en oppdatering av kjernen og selve innpakningen av hele nettstedet. Dette er noe som kan få utilsiktede konsekvenser, som for eksempel utvikling av sorte hull og så videre. Foreløpig ser det greit ut, det gjør også den lille telleren som har dukket opp under hver artikkel/side. Den er installert i dag og viser hvor mange ganger en artikkel er lest. Teoretisk. Altså: ikke fra starten av, men fra i dag, 07.09.2012. Jeg aner fremdeles ikke om dette kommer til å virke etter hensikten, men uansett er det en litt morsom ting å ha.

Hvis noen skulle merke seg noe besynderlig galt som ikke er riktig – med nettstedet – så vær så elskverdig å si fra til meg.

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL