Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Skriveskole hos Gyldendal

gyldendalGyldendal Norsk Forlag AS tenner vardebål og starter ettårig skriveskole fra og med høsten 2016. Dette er en stor sjanse – for ti utvalgte.

 

Forlaget sier at skriveskolen er et tilbud for kommende forfattere. Skriveskolen går over to semester, og blir ledet av en fast skrivelærer, sammen med Gyldendals redaktører for norsk skjønnlitteratur. I tillegg vil en rekke av Gyldendals forfattere bidra med forelesninger og oppfølging. Undervisningen vil foregå i Gyldendalhuset på Sehesteds plass i Oslo og har oppstart i september 2016. Antagelig vil undervisningen foregå på ettermiddager to kvelder i uken. Oppstartstidspunktet klokken 16:00 er nok dessverre en ekskluderende faktor for de som ikke bor i Oslo.

Skjønnlitterær redaktør Harald Fougner heller svartkrutt på bålet ved å si at det er en god mulighet for å bli utgitt på Gyldendal hvis du kommer inn på skriveskolen. En skole han deler ansvaret for med redaktør Trude Rønnestad.

Oppdatert 22.04.2016: Og dermed er fristen ute! Gyldendal fikk inn ikke mindre enn 450 søkere til de ti plassene …. Les mer om det hos Gyldendal her.

Det er kun ti plasser. Disse vil det naturligvis bli meget stor konkurranse om. Etter sigende er konkurransen godt i gang allerede. For å komme inn må du levere en skjønnlitterær tekst til vurdering. For å bli en av de ti utvalgte må du sende inn 15 sider skjønnlitterær tekst (12 pkt. og halvannen linjeavstand til skriveskole@gyldendal.no

Frist for levering er 15. april 2016.

Forlaget vil også ha et følgebrev der du forteller litt om deg selv, hvor lenge du har skrevet, og kort om det litterære prosjektet ditt. De aktuelle kandidatene vil bli innkalt til samtale med forlagets redaktør.

Les mer hos forlaget her!

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL