Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vinner av trilogien

Totalt 108 flotte mennesker ville vinne fantasytrilogien bestående av Hels nidinger, Belials inferno og Isilds vrede. Nå er vinneren trukket.

 

Gratulerer så mye til Anita Hartveit Hauge! Hun vant hele trilogien, signert og dedikert etter eget ønske. Siden det var så mange som deltok i konkurransen så måtte jeg trekke ytterligere én vinner som fikk en trøstepremie, den siste boken, Hels nidinger. Trøstepremien gikk til Thessa Sæther. Gratulerer til dere begge!

Trekning av vinnere ble gjort som beskrevet i konkurransen: Alle deltagere både på facebook og på forfatterbloggen min ble lagt inn i et excelark. De som trykket på liker fikk et ekstra løpenummer. De som delte konkurransen, både på facebook, twitter og i andre sosiale kanaler fikk ekstraoppføring. Selve trekningen ble gjort ved å bruke random.org. Der ble et tilfeldig nummer i hele rekkefølgen trukket ut. Trøstepremien ble trukket ut på samme måte.

 

 

 

Tro meg: hadde det vært i min makt, så skulle jeg ha sendt hele fantasytrilogien til dere alle. Det har jeg dessverre ikke råd til. Konkurranser er like tilfeldige og nådeløse som resten av livet er: det er et sjansespill.
Om jeg av en eller annen mystisk, overjordisk grunn plutselig skulle bli sittende med et osean av penger lover og sverger jeg på at samtlige skal få trilogien tilsendt.

Tusen takk til alle som ville være med!

Kort om trilogien

Debutboken, Isilds vrede, utkom i 2016. Dette er den første boken hvor leserne blir kjent med de to halvingene Trym og Frida, og denne boken er (mest) ment for lesere fra 10+.

I 2017 utkom den andre boken, Belials inferno. Denne boken leker med konseptet tid og er noe mørkere og kanskje litt mer komplisert enn for de yngste leserne, derfor er den ment for lesere fra 13+.

Det samme gjelder for den siste boken i trilogien, Hels nidinger, som er fersk fra forlaget i disse dager. Forlaget har slått på stortrommen og selger samtlige tre bøker for 600 kroner inkludert frakt, men det spørs hvor lenge det tilbudet varer.

Selv om disse bøkene til sammen utgjør en trilogi, kan de også leses frittstående.

lest 2 040 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL