Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vinn fantasytrilogi!

Har du lyst til å vinne en signert og dedikert fantasytrilogi? En helnorsk fantasytrilogi på nesten 1000 sider, hvor du blir kjent med halvingene Trym og Frida, og alt de må gjennom av prøvelser? En fantasyfabel som leker med norrøn mytologi og norsk folketro? Nå har du sjansen.

 

I anledning av lanseringen av den siste boken i trilogien, Hels Nidinger, har jeg bestemt meg for å være litt julenisse. Jeg har kjøpt inn et par eksemplarer av alle de tre bøkene mine som utgjør  trilogien, og vil gjerne gi bort en pakke med hele trilogien til én heldig vinner. Vinneren kan få bøkene signert og dedikert etter eget ønske, og pakken blir sendt direkte fra forfatteren. Om du selv elsker fantasy kan du vinne pakken til deg selv. Om du har noen barn/ungdommer som vil være med på en spennende reise, har du sjansen til å få en spesiell julegave allerede nå!

 

Svært kort om bøkene:

Debutboken, Isilds Vrede, utkom i 2016. Dette er den første boken hvor leserne blir kjent med de to halvingene, og denne boken er ment for lesere fra 10+. I 2017 utkom den andre boken, Belials Inferno. Denne boken leker med konseptet tid og er noe mørkere og kanskje litt mer komplisert enn for de yngste leserne, derfor er den ment for lesere fra 13+. Det samme gjelder for den siste boken i trilogien, Hels Nidinger, som er fersk fra forlaget i disse dager. Forlaget har slått på stortrommen og selger samtlige tre bøker for 600 kroner inkludert frakt, men her har du sjansen til å få trilogien tilsendt gratis, signert og dedikert.

 

Hvordan vinne trilogien?

Det er enkelt: Fortell at du vil vinne. Legg igjen en melding under denne posten på Facebook, på bokens blogg, eller på  forfatterens blogg, Skrivehula. I første omgang trekker jeg én heldig vinner.

 

Hvordan velges vinneren?

Den 31. august er siste frist for å fortelle at du vil vinne. De som har lagt igjen en melding/kommentar legges inn i et Excelark og får et løpenummer. De som har likt denne posten på Facebook får to numre på listen. De som i tillegg har delt den, får tre numre. Så bruker jeg random.org for å plukke ut et tilfeldig nummer som vinner. Om ikke vinneren gir tilbakemelding på henvendelse fra meg innen to dager, vil en ny, tilfeldig vinner plukkes ut. Lykke til!

Jeg garanterer at INGEN vil få noen ytterligere henvendelser eller forespørsler fra forfatteren. Jeg vil bare gi en trilogi i gave slik at én eller flere lesere blir glade. Jeg har ingen andre hensikter.

Måtte den beste vinne!

John Olav Oldertrøen

ps:

Slik ser forsidene ut:

lest 6 696 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
eldste
nyeste mest stemt på
Inline Feedbacks
View all comments

[…] av vinnere ble gjort som beskrevet i konkurransen: Alle deltagere både på facebook og på forfatterbloggen min ble lagt inn i et excelark. De som trykket på liker fikk et ekstra løpenummer. De som delte […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL