Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fantasypakke for småpenger

Forlaget mitt, Liv Forlag / Forlagshuset i Vestfold, trår til med en mildt sagt heftig kampanje og selger hele fantasytrilogien min for 600 kroner – inkludert frakt!

 

Hele trilogien -med porto- for 600 kroner!

Hele trilogien min, hvor siste bok fremdeles er varm i trykkeriet – for 600 kroner, inkludert frakt! Det er så jeg ikke tror det selv!

 

DET er ganske rimelig, for å si det pent. Her finner du tilbudet! Da må en ha i bakhodet at siste bok, selveste trilogiens tredje, Hels Nidinger, faktisk er på vei til dem og markedet i akkurat skrivende stund. Belials Inferno kom i fjor, og Isilds Vrede var debutboken min i 2016. Wow, dette er et kupp!

Siste bok selges ikke under fastpris, så det betyr at her får en virkelig gjort et mildt sagt skikkelig røverkjøp. Løp og kjøp om du har barn/ungdommer som liker fantasy!

Her får du helnorsk fantasy som er inspirert av norrøn mytologi og norsk folketro! De to første bøkene fikk alle gode skussmål og ble godt likt av både Jørgen Hattemaker og Kong Salomo, og jeg lover at INGEN vil bli skuffet av Hels Nidinger – som ser veien ut av trykkeri i disse dager!

Her har du anledning til å kjøpe en stor julegave med ganske mange timers underholdning for en latterlig lav sum! Dette tilbudet blir nok ikke stående alt for lenge, så fort deg!

 Her finner du tilbudet hos forlaget mitt, Liv Forlag /Forlagshuset i Vestfold!

lest 2 704 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL