Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fantasyen skrider fremover

Statusrapport fredag kveld, 21.oktober:

 

Jeg holder som sagt på å skrive førsteutkastet til et manus, en fantasyroman myntet på ungdom. For tiden holder jeg på å materialisere manuset. Det er mitt hittil mest morsomme skriveporsjekt. Den store utfordringen er å begrense seg, og jeg har sagt til meg seg at jeg skal skrive maks 10 000 ord i uka. Foreløpig går det greit. Jeg har nå skrevet i nesten 3 uker og er nær 30 000 ord. Jeg tror jeg begynner å nærme meg midten av første bok.

Jeg sier første bok, siden jeg har skapt en univers hvor alt er mulig og hvor jeg ser for meg adskillig flere eventyr for hovedpersonen min. Kanskje en trilogi, men jeg utelukker ikke at det kan bli enda flere.

MEN – dette er som sagt nedskrivingen av et førsteutkast. Alt er rått og uferdig. Jeg har et plott, og det følger jeg, men det er utrolig hva som skjer underveis. Jeg storkoser meg, rett og slett.

Den største utfordringen er at protagonisten er ei jente. Jeg innrømmer ærlig at det slett ikke er lett å tenke og handle som det annet kjønn, men foreløpig har også det gått overraskende bra.

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL