Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Full kontroll

Det er konge å igjen ha kontroll over teksten!

Yes. Jeg har skrevet kapittel 15 helt på nytt og gått gjennom manus nok en gang. Nå henger alt på grep. De uhyrlighetene i det tidligere kapitel 15 som kunne spolert absolutt alt er borte vekk. Det er deilig å fastslå at jeg igjen eier manuset. Full kontroll.

Lenge så det ut til at manuset ville krympe noe i størrelse når jeg gikk gjennom det på nytt. Det hadde egentlig vært å foretrekke. Jeg kuttet og sablet ned, men visse omskrivinger og nye scener som kom til meg gjorde istedet at manuset faktisk vokste mer. Akkurat nå er det på 97 500 ord.
Jeg har nå kommet såpass langt at jeg føler at jeg kan avsløre arbeidstittelen:

Ma’ats voktere

Jaha, tenker du sikkert, hva er det for slags nonsense? PS: Her er en wikipedialink til ordet «Ma’at«.

Mer akter jeg ikke å si om manuset akkurat nå. Men jeg kan si følgende: Dette er klassisk fantasy, men i en noe original innpakning. Det ligger en bevisst tematikk under protagonistens (hovedpersonens) handlinger og utvikling. Noe vil provosere. Det er også meningen. Og summa summarum så vil jeg hevde at manuset er ganske intelligent og spennende.

Andre revisjon av førsteutkastet er gjort. Jeg tror snart at jeg kan påstå å ha et annetutkast ferdig, siden såpass mye er endret og bearbeidet fra førsteutkastet. Uansett er jeg nok kommet dit at jeg må la manuset ligge i fred en måneds tid fremover. Så får vi se hva konklusjonen blir når det leses på nytt med forhåpentligvis nye øyne i 2012.

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
eldste
nyeste mest stemt på
Inline Feedbacks
View all comments

[…] naturligvis svært interessant siden jeg nå holder på med første revisjon av andreutkastet til fantasyfortellingen min. Den har forøvrig arbeidstittelen “Ma’ats voktere“. Manuset er nå betydelig […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL