Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Til ungdommen, gitt

Gode nettsteder for litteraturinteressert ungdom

Jøss. Dagens ungdom er heldige. Jeg ante ikke om nettstedet undomsbøker.no før jeg tilfeldigvis kom over en bloggpost hos Cappelen Damm. Dette er altså et relativt ferskt nettilbud hvor flere av de store forlagene samarbeider om å vise og tilby ungdom det som finnes av litteratur som er spesielt myntet på dem. You lucky…

Dette er naturligvis svært interessant siden jeg nå holder på med første revisjon av andreutkastet til fantasyfortellingen min. Den har forøvrig arbeidstittelen «Ma’ats voktere«. Manuset er nå betydelig bedre, men muligens alt for langt. Foreløpig vil jeg ikke gi slipp på det, men at det har potensial tviler jeg ikke på.

I samme innpust er det også verdt å nevne nettstedet skrivebua.no, som er nok et litteraturnettsted myntet på ungdom. Dette kom jeg over i den samme oppdagelsen. Her kan ungdommen selv sende inn tekster og få reaksjoner på disse. Slett ikke ille det her, og meget bra med tanke på den fremtidige rekrutteringen, men aller best for ungdommen.

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL