Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Skriv hørespill!

skrekkJeg vurderte lenge om jeg skulle legge ut denne nyheten, eller la være, for det ville bety noen færre konkurrenter. Men, skitt, jacta est alea. NRK Radioteateret inviterer til konkurranse. Skriv et skikkelig, grøssende hørespill og vinn 6000 kroner og heder og ære!

Det ferdige hørespillet skal vare fra 4-10 minutter, og du bør ha alt fra 3-5 stemmer med. Sjekk NRKs egne sider for mer informasjon. Jeg har dessverre ingen førstehånds kunnskap til hvordan et hørespillmanus skal se ut, rent teknisk, men jeg vil tro at den enkelte bidragsyter er i stand til å tenke seg dette selv. (Les dialogene dine med litt innlevelse, gjerne høyt, og prøv å mane frem de skumle lydene som gjerne følger med). Hver side manus skal ende opp i cirka ett minutt av hørespillet.

Her kan du laste ned podcasts av fjorårets vinnere.

Lykke til!

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL