Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Skikkelig opptur

Av Posted on 0 Ingen tagger 0

En blå morpho. Klinger det noen bjeller?

De fleste skribenter og wannabe-forfattere vil før eller senere slite med motivasjonen. Det å stadig vekk jobbe med tekster, flikke, skrive om, radbrekke og elske; det er stort sett en ren fornøyelse, men noen ganger stopper det opp og man begynner å spørre seg selv om hvorvidt teksten faktisk holder mål eller ikke. Kanskje alt bare er noe nonsens?

Da trenger man virkelig inspirasjon, en boost, en mental opplading i særklasse. Jeg er så heldig at det kommer til å skje for meg i morgen. Jeg skal besøke den Litterære Salong hos en av mine virkelige yndlingsforfattere. Jeg gleder meg som et lite barn! Hvem det er?

Du skjønner det kanskje ut fra bildet som følger med denne teksten 🙂

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL