Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vinnere av Belials Inferno

Syvende oktober utlyste jeg en konkurranse hvor jeg kunngjorde at jeg ville gi bort to signerte eksemplarer av den siste boken min når den var klar for markedet. I går, 20 oktober, var Belilas Inferno klar for ulvene, og på klokkeslaget for midnatt brukte jeg random.org for å kåre to vinnere som får hver sin bok gratis tilsendt.

Totalt 35 mennesker stod på listen, og de heldige tallene ble 13 og 24. Bak disse sifrene finner jeg  navnene Ayla Marie Storm og Kristin Oladatter Steen!

Gratulerer så mye til begge! Jeg håper dere får en god leseopplevelse!

 

Til alle dere andre:

Om jeg hadde muligheten, skulle jeg så gjerne gått i bokhandelen og kjøpt en bok til hver og en av dere! Siden jeg tviler på at jeg vinner i lotto i kveld, forblir det nok dessverre bare med tanken.

Om jeg får sjansen kommer jeg til å ha noen signeringer i tiden som kommer. Hvor og når kan jeg dessverre ikke si noe om akkurat nå. Uansett. Belials Inferno er å få tak i hos bokhandlerne. Om de av en eller annen mystisk grunn ikke skulle ha den inne, så har de plikt til å bestille den.

Tusen takk til alle som var med i konkurransen!

 

 

Fakta:

Belials Inferno

 

 

Her er baksideteksten på boken:

«Trym og Frida er kjærester, men en kveld forsvinner Frida sporløst. Trym skjønner at det henger sammen med hennes egenskaper som “halving” – og han er den eneste som kan redde henne.

Frida har i mellomtiden havnet i året 1666, da den onde Belial er lensmann i bygda.

Belials djevelske prosjekt er å samle alle halvinger og utrydde dem, for slik å få mer makt . Nå mangler han bare Trym…»

 

Belials inferno er en frittstående fortsettelse på «Isilds vrede» (2016). ps: Her kan du sniklese de tre første kapitlene.

 

lest 2 724 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL