Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Snart fest for bokormer

Mammutsalget begynner snart!

Årets høydepunkt for alle som elsker litteratur og som ikke kan unne seg den luksusen å kjøpe alle bøker til nypris nærmer seg. Mammutsalget starter den 27. februar og varer frem til 10. mars.

 

Dette er sjansen til å skaffe seg bøker med inntil 80 prosent rabatt! Du kan se, lese eller laste ned årets Mammutavis ved å trykke her.

 

Jeg registrerer meg at flere av titlene som var tilgjengelig under fjorårets Mammutsalg også er å finne i år. Det er gode nyheter. Den skarpe leser vil sikkert notere seg at tilbudet innenfor romaner og ungdomsbøker nok kunne ha vært noe større. En del av de bestselgende titlene holdes nok utenfor den regelrette prisdumpingen som dette salget jo er.

 

Merk deg også at den enkelte bokhandlerkjedene vil komme med egne gode tilbud i tillegg til Mammutbøkene, jeg vet ikke, men jeg tror det også kan variere fra butikk til butikk. Dette er uansett en anledning for dem til å hente frem usolgte titler fra hyller og gjemmer.

 

Litt kjapp googling forteller deg også at det er lett å forhåndsbestille bøker fra salget via diverse bokhandlerkjeder. Du kan velge å få dem postsendt eller å hente dem selv i butikken når salget starter.

 

Lenker for forhåndsbestilling av bøker:

 

 

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL