Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Deadline for konkurranser

Snart deadline for to konkurranser!

Snart deadline for to konkurranser!

Sanden i timeglasset renner snart ut for de to skrivekonkurransene i regi av Cappelen Damm.

Norske Seriers jubileumskonkurranse har svarfrist 30.april. Her er det om å gjøre å skape et mulig nytt serieprodukt, og utfordringen lyder slik:

(sitat:) «Skriv fem prøvekapitler, cirka 20 sider eller 20 000 ord, og en kort beskrivelse av den videre handlingen i seks bøker. Da er du med i konkurransen om 100 000 kroner – og muligheten til å få din serie utgitt. Og skulle du ikke vinne, kan det hende vi kan bruke manuset ditt likevel.»

Manus og synopsis skal sendes på epost til manuskonkurranse@cappelendamm.no senest 30. april 2014. Les mer om konkurransen her.

 

Cappelen Damm har også en stor barneromankonkurranse gående. Denne har leveringsfrist innen 01. mai, og her skal manus leveres på papir. Det vil med andre ord si at det er lurt å levere manus i god tid FØR 01. mai!

I barneromankonkurransen søker Cappelen Damm nye, norske stemmer innenfor sjangeren barneroman og utlyser en åpen manuskonkurranse for debutanter så vel som etablerte forfattere. Førstepremien her er intet mindre enn 250 000 kroner, og boken blir også hovedbok i Barnas Egen Bokverden.

Les mer om barneromankonkurransen her.

Og, ja: Lykke til!

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL