Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Intervju med NBUtipset

Forleden ble jeg intervjuet av NBUtipset, et nettstedet drevet av NBU-forfattere (Norske Barne- og Ungdomsbokforfattere). NBU er foreningen for barne- og ugndomsbokforfattere i Norge, en forening hvor jeg ble innrullet som medlem tidligere i år. NBU-tipset er en plattform for nye norske barne- og ungdomsbøker, drevet av NBU.

Når man er en forfatter fra et mellomstort forlag er det ekstremt vanskelig å bli synlig ute i markedet, derfor er det så ekstremt viktig med slike nettsteder som gir hele kollegiet en mulighet til å bli synlige, om ikke annet for et sekund eller to.

Intervjuet med meg den niende oktober i år er i forbindelse med fokus på fantasy som sjanger i Norge. Siden jeg nettopp har fullført en fantasytrilogi og er relativt fersk i faget, ble det altså meg som fikk lov til å stille i lyskasterne for en stakket stund. Det er litt skummelt for oss små, vi med herskerringens usynlighet permanent festet til fingeren, men samtidig så uendelig godt.

Om du skulle ha interesse av å lese intervjuet, finnes det her:

FORFATTERMØTE: John Olav Oldertrøen

 

lest 2 393 ganger

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL