Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spennende bokdager i møte

Mandag starter årets mammutsalg, og 6.-8. mars går årets Krimfestival av stabelen.

 

Årets mammutsalg er som tidligere dagene du kan gjøre virkelig gode kupp. Blant annet kan du sikre deg Haruki Murakamis tredje bok av «1Q84«, 200 kroner billigere enn normalt. Det er intet mindre enn et kupp, spesielt hvis du har lest bok 1 og 2. Og hvis du har gått glipp av Jon Michelets ”En sjøens helt – Skogmatrosen”, kan du nå sikre deg også den for en latterlig lav pris. Tom Egelands ”slektssaga” Fedrenes Løgner legges også ut, i tillegg til den herlige «Nostradamus Testamente«, også av Tom Egeland.

En kanskje mindre kjent bok er Julian Barnes «Fornemmelsen for slutten«, en nydelig bok om en eldre manns oppgjør med fortiden og seg selv. Anbefales! Jeg anbefaler også Ingvar Ambjørnsens «Natten drømmer om dagen«.

Mammutsalget bugner også i år over av krimbøker, både norske og oversatte titler. Som blant romanene tilbys en lang rekke bøker fra fjorårets utgivelser, men også eldre. En av disse er Asbjørn Jaklins krimdebut, «Svart Frost«, og er så absolutt en bok du bør ha lest.

Mammutsalget varer helt til første mars, men det er som vanlig om å gjøre å være først ute for å sikre seg det snadderet man er ute etter – for en slikk og ingenting. Her finner du en oversikt over alle titlene.

 

Krimfestival

Når så mammutsalget er over er det duket for krimfestival, av Guardian kåret som en av verdens beste krimfestivaler.

Festivalen varer fra torsdag 6.mars til og med lørdag 8.mars. Her har du en glitrende anledning til å oppleve de største inn norsk krim, samt en rekke utenlandske størrelser, blant annet Leif GW Persson! Se her for en liste over alle forfatterne!

Programmet er omfattende og startes av Hans Olav Lahlum på Cappelen Damms ”Halvbroren” torsdag klokken 11:00. (Halvbroren er en kombinert bokhandel og Café ved siden av Cappelen Damm i Akersgata). Alle arrangementene er gratis!

Cappelen Damm og Krimklubben er hovedarrangører av Krimfestivalen, og den blir arrangert i samarbeid med Rivertonklubben, Oslo Nye Teater, Eldorado, Tanum, Ark, Narvesen, Norli og åtte andre forlag: Aschehoug, Font, Gyldendal, Juritzen, Kagge, Publicom, Schibsted og Vigmostad & Bjørke. Dagbladet er festivalens mediepartner.

Les hele programmet her.

0 0 votes
Article Rating
del på
Abonner
Gi beskjed om
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Comodo SSL